LMP Nógrád


Az LMP Nógrád megyei tagjainak és segítőinek blogja

---

Fenntarthatóság
Igazságosság
Részvétel

---

www.lehetmas.hu
nograd@lehetmas.hu


Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat, egészséges környezetet
akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.

---

Hogyan segíthetek?


Csatlakozz ONLINE!


A lehetmas.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

2010.02.06. 13:40 J.I.

Az LMP pásztói jelöltje: Fekete József

Nógrád 2. OEVK - Pásztó: Fekete József


Hatvanban születtem, 1957 októberében, közel 30 éve Pásztón élek.

Budán  érettségiztem, a József Attila Gimnáziumban, majd a Debreceni Orvostudományi Egyetemen folytattam tanulmányaim. A katonai szolgálatom után voltam műtős és betegszállító. 1998 szeptemberétől az Országos Mentőszolgálatnál dolgozom, mentőápolóként.

2001 óta vagyok nős, két gyermekem van: lányom 8, fiam 4 éves. Szeretek itt élni, a jövőmet is itt képzelem el, és szeretném, ha gyermekeim is Nógrád ezen a részén nőnének fel.  A politika mindig is érdekelt, bár tevékenyen eddig még nem vettem benne részt. Az LMP képviselőjeként most elsősorban azért szeretnék dolgozni, hogy tisztább legyen a közélet, és sokkal inkább magukénak érezzék az emberek. Másrészt fontosnak tartom, hogy fenntartható környezetet és gazdaságot hagyjunk unokáinkra, megőrizve a nógrádi táj szépségét és értékeit.
 

Ha tetszett a cikk és egyetértesz, nyomj egy tetsziket, csatlakozz Facebookon!>

3 komment

Címkék: jelölt pásztó fekete józsef


A bejegyzés trackback címe:

https://lmpnograd.blog.hu/api/trackback/id/tr881733990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lehetmas 2010.02.22. 16:55:05

Meg lesz!!! :)

*A biztos szavazó pártválasztók körében a Fidesz 59 százalékos támogatottsága továbbra is igen jelentős előnyt biztosít a második helyezett MSZP-vel szemben (18 százalék). A Jobbik 14 százalékos eredményével biztos bejutónak számít. Az LMP februárban ismét elérte a parlamentbe jutáshoz szükséges 5 százalékos küszöböt, az MDF viszont a januári erősödés után februárra visszatért a decemberben mért szintre (2 százalék).

www.forsense.hu/?page=cikk&source=publiclife&id=157&p=1

fetso 2010.02.23. 10:09:20

@lehetmas:
Szia! Szimpatikus az optimizmusod, ilyen névvel kell is, hogy legyen :), de ez még nem a választási végeredmény és ott a 3% pedig nem nagy siker! Ennyi az összes szavazónál.
Egyébként jó dicséretes, hogy minden hova belinkeled, de attól még áll a víz Pásztón. Helyi téma?

fetso 2010.03.05. 06:20:26

Na ez viszont komoly! Pásztón van más "zöld" is!
Soós Károly ZÖLD BALOLDAL
Erősen lenyomta az LMP-t ki ő?
süti beállítások módosítása