LMP Nógrád


Az LMP Nógrád megyei tagjainak és segítőinek blogja

---

Fenntarthatóság
Igazságosság
Részvétel

---

www.lehetmas.hu
nograd@lehetmas.hu


Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat, egészséges környezetet
akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.

---

Hogyan segíthetek?


Csatlakozz ONLINE!


A lehetmas.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

2010.03.23. 18:28 J.I.

Az Európai Zöldek az LMP-t támogatják

A legfrissebb magyar adatok szerint az Európai Zöld Párt megfigyelő tagja, a Lehet Más a Politika országos listát állított, és egyben sikerült felállítania mind a 20 területi listát is. Ez azt jelenti, hogy az állampolgárok az ország egész területén szavazhatnak majd a pártra az április 11-én és 25-én tartott választásokon. Ezt a lehetőséget egyetlen zöldpártnak sem sikerült még csak megközelítenie sem a rendszerváltás óta.

Mi, az Európai Zöld Párt tagjai, úgy véljük, a magyar állampolgárok történelmi esélyt kaptak arra, hogy parlamenti képviseletet adjanak egy független zöld erőnek, amely a pártfinanszírozás reformjáért, a romák társadalmi integrációjának megvalósításáért, az ország gazdaságában pedig zöld fordulat elindításáért száll síkra. A közvélemény-kutatások az LMP támogatottságának határozott emelkedését jelzik az elmúlt két hónapban; a legújabb felmérések valamennyivel az öt százalékos parlementi küszöb fölé helyezik a pártot.

A fentieknél fogva az Európai Zöld Párt valamennyi tagszervezetét arra biztatjuk, hogy támogassa az LMP már megkezdett kampányát:

  1. az országaikban lakó magyar állampolgárokat biztassák arra, hogy az áprilisi választásokon szavazzanak a zöldekre;
  2. küldjenek a pártot támogató szöveges vagy videoüzeneteket, és kérjék fel vezetőiket és küldötteiket, hogy vállaljanak szerepet a párt választási kampányában.

Forrás: Európai Zöld Párt, 12. TANÁCSI ÉRTEKEZLET
2010. Március 19-21., Barcelona
"Az Európai Zöldek a közelgő magyar választásokon az LMP-t támogatják
Sürgősségi határozat, Benyújtotta: Bündnis´90/Die Grünen, Germany


Támogató szervezetek:

Zieloni 2004
Lengyelország
Die Grünen
Ausztria
GROEN!
Belgium
SMS-Zeleni
Szlovénia
Alternattiva Demokratika
Málta
Ha tetszett a cikk és egyetértesz, nyomj egy tetsziket, csatlakozz Facebookon!>

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lmpnograd.blog.hu/api/trackback/id/tr981863060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása