LMP Nógrád


Az LMP Nógrád megyei tagjainak és segítőinek blogja

---

Fenntarthatóság
Igazságosság
Részvétel

---

www.lehetmas.hu
nograd@lehetmas.hu


Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat, egészséges környezetet
akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.

---

Hogyan segíthetek?


Csatlakozz ONLINE!


A lehetmas.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

2010.03.24. 18:09 J.I.

A Lehet Más a Politika választási programja 2010

A fenntartható jövő, a befogadó társadalom
és a megújuló demokrácia stratégiája


Letöltöm a programot (PDF)A program kettős célt szolgál. Egyrészt szeretnénk, ha a választók megalapozottan döntenének arról, hogy a mi jelöltjeinket támogatják-e az előttünk álló választáson, és ehhez szeretnénk minden információt megadni, ami módunkban áll. Abból derül ki a legpontosabban, hogy kik vagyunk, és aki ránk szavaz, milyen politikai célokhoz adja a támogatását, ha leírjuk, hogy milyen stratégiát javasolunk Magyarország számára az előttünk álló évtizedre, és milyen eszközökkel gondoljuk ezt megvalósíthatónak.

Másrészt önmagáért, a most esedékes választástól függetlenül is fontosnak tartjuk, hogy letegyünk az asztalra egy részletesen kidolgozott jövőképet Magyarország számára, ami az értékválasztásainkból következik és megvalósítható. A politika nemcsak hatalmi versengés, hanem a közjó meghatározására irányuló közös erőfeszítés és vita is. Mi ennek a programnak a közreadásával is szeretnénk ehhez hozzájárulni.

Ha tetszett a cikk és egyetértesz, nyomj egy tetsziket, csatlakozz Facebookon!>

Szólj hozzá!

Címkék: program


A bejegyzés trackback címe:

https://lmpnograd.blog.hu/api/trackback/id/tr441865730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása