LMP Nógrád


Az LMP Nógrád megyei tagjainak és segítőinek blogja

---

Fenntarthatóság
Igazságosság
Részvétel

---

www.lehetmas.hu
nograd@lehetmas.hu


Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat, egészséges környezetet
akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.

---

Hogyan segíthetek?


Csatlakozz ONLINE!


A lehetmas.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

2009.10.27. 13:13 J.I.

Vegyél részt a demokráciában!

Ajánlószelvény-regisztrációs kampányba kezd az LMP – jelentették be a párt keddi sajtótájékoztatóján Budapesten és hét vidéki városban. A Lehet Más a Politika (LMP) megkezdi felkészülését a tavaszi orszgággyűlési választásokat megelőző ajánlószelvény gyűjtésre.

A most elindított kampány egy Magyarországon egyedülálló koncepció, mellyel szeretnék az állampolgárokat újból bevonni a politikába, erősíteni a demokratikus részvételt.

A párt sajtótájékoztatóján Schiffer András elmondta, ez a kampány pontosan arra az alapgongolatra építkezik, amiért az LMP-t annak idején létrehozták. Arra, hogy az embereknek vissza kell adni a közügyek intézését, a politika ellenőrzését. A kopogtatócédula regisztrációja révén az állampolgárok előre jelezhetik, hogy támogatni kívánják a pártot az országgyűlési választásokon való elindulásban, és segíthetik a pártot abban, hogy a megfelelő számú ajánlást időben összegyűjtse.

„Vegyél részt a demokráciában!” - ez a most induló kampány mottója, mondta Érsek-Obádovics Nándor, a kampány koordinátora. Szerinte az LMP ezzel a kampánnyal végleg „leveti a hálóinget”, és mindent láthatóvá tesz. Az érdeklődők ugyanis a párt honlapján (http://www.lehetmas.hu/176), illetve a kampány blogján (szazhetvenhat.blog.hu) és twitter oldalán élő időben követhetik nyomon az LMP hálózatának alakulását, illetve a kopogtatócédula ígéretek számát. A honlapon ezen kívül különböző választói csoportoknak szóló, személyre szabott üzetenetek is olvashatók. Ezeknek a csoportoknak a száma a választásokig egyre bővülni fog. A szazhetvenhat.blog.hu oldalon pedig a kampányban részt vevők oszthatják meg egymással a kampány tapasztalatait, a kudarcaikat és sikerélményeiket.

Újságírói kérdésre a Érsek-Obádovics Nándor elmondta, hogy az ajánlószelvények regisztrációjához szükséges adatfelvételt a párt teljesen szabályosan végzi, az adatgyűjtő ívet az adatvédelmi biztosnál hitelesítették, és az állampolgárok számára teljesen egyértelművé teszik az adatgyűjtés célját.

Az kampánykoordinátor reméli, hogy az embereknek tetszeni fog a kampány és figyelemmel fogják kísérni az LMP hálózatának és támogatói körének bővülését, és a kampány eredményeképp nagyobb lelkesedéssel vesznek majd részt a demokráciában.

Ha tetszett a cikk és egyetértesz, nyomj egy tetsziket, csatlakozz Facebookon!>

Szólj hozzá!

Címkék: kampány ajánlószelvények csatlakozom!


A bejegyzés trackback címe:

https://lmpnograd.blog.hu/api/trackback/id/tr51478737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása