LMP Nógrád


Az LMP Nógrád megyei tagjainak és segítőinek blogja

---

Fenntarthatóság
Igazságosság
Részvétel

---

www.lehetmas.hu
nograd@lehetmas.hu


Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat, egészséges környezetet
akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.

---

Hogyan segíthetek?


Csatlakozz ONLINE!


A lehetmas.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

2010.07.26. 08:00 lmpnograd

Az LMP Nógrád Megyei Választmányának közleménye

A Nógrád Megyei Hírlap 2010. július 21-i számában megjelent egy hír, amelyben az áll, hogy az LMP Puszta Bélát, Salgótarján egykori polgármesterét kívánja indítani a helyi önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként a megyeszékhelyen. A volt városvezető korrekt módon cáfolta a hírt!

Az információ minden alapot nélkülöz! Az országos és helyi politikai életben is megújulást hirdető Lehet Más a Politika - ahogy eddig sem - a jövőben sem kívánja más pártok egykor meghatározó - vitatott megítélésű - személyeit, régi politikusait politikai-társadalmi pozícióba segíteni, ezen személyeket választásokon elindítani jelöltként!

Ugyanakkor ügyek mentén pártokkal, társadalmi szervezetekkel továbbra is nyitottak vagyunk az együttműködésre a köz érdekeinek megfelelően!

Meggyőződésünk, hogy Lehet Más a Politika!

 

LMP Nógrád Megyei Választmánya

Ha tetszett a cikk és egyetértesz, nyomj egy tetsziket, csatlakozz Facebookon!>

Szólj hozzá! · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://lmpnograd.blog.hu/api/trackback/id/tr382175743

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Puszta Béla az LMP polgármester-jelöltje? 2010.07.26. 22:49:23

Nem szoktam Nógrádot rendszeresen olvasni, de mivel nagypapámnak jár, ezért ha ott vagyok, akkor azért belelapozok.Noha az Nportot naponta látogatom, de oda csak a hosszabb cikkek kerülnek fel. Így történhetett meg, hogy csak ma, azaz vasárnap olvastam...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása