LMP Nógrád


Az LMP Nógrád megyei tagjainak és segítőinek blogja

---

Fenntarthatóság
Igazságosság
Részvétel

---

www.lehetmas.hu
nograd@lehetmas.hu


Az LMP-ben sok különböző ember vesz részt – de közös bennünk, hogy valódi demokráciát, igazságos, szolidáris társadalmat, egészséges környezetet
akarunk, és hajlandók vagyunk tenni is érte.

---

Hogyan segíthetek?


Csatlakozz ONLINE!


A lehetmas.hu hírei

Nincs megjeleníthető elem

2012.01.23. 17:04 lmpnograd

Sajtóközlemény

 A Lehet Más a Politika Nógrád Megyei Szervezetének Közleménye


Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) Balassagyarmati Szervezete tévedésből a Lehet Más a Politika (LMP) nevét is szerepelteti az általa szervezett felvonulás hirdetésén. Az LMP semmilyen szerepet sem vállalt az eseményen és annak megszervezésében, az LMP nevének feltüntetésére pedig egyetlen helyi vezető sem adott engedélyt.

Elvárjuk, hogy a szervezők az LMP nevének szerepeltetését a rendezvény meghirdetése és lefolyása során mellőzzék, ennek keretében a hibás felhívásokat a lehető leghamarabb módosítsák.

Magyarországon a jogállam működése az elmúlt időszakban rendkívül nagy veszélybe került. A Lehet Más a Politika eltökélt abban, hogy hazánkban a demokratikus normák érvényesüljenek. Ugyanakkor az LMP hitelessége csorbul a polgárok szemében, ha olyan politikai erőkkel működnek együtt, melyek maguk jelentős szerepet játszottak abban, hogy lehetővé tegyék a kétharmados Fidesz-hatalom ámokfutását.



Amely társadalom elfelejti a múltját, az nem érti jelenét, és elveszíti jövőjét

Ha tetszett a cikk és egyetértesz, nyomj egy tetsziket, csatlakozz Facebookon!>

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://lmpnograd.blog.hu/api/trackback/id/tr223741219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása